Als SEO tekstschrijver schrijf ik webteksten om bezoekers via zoekmachines naar je website te leiden. Het is als SEO tekstschrijver niet alleen belangrijk om informatieve en relevante teksten te schijven, daarnaast zorg ik ervoor dat de tekst ook prettig leesbaar is. Een goede SEO tekstschrijver maakt jouw site niet alleen beter vindbaar, maar verhoogd ook de conversie van je bezoekers.

Ik kan meedenken over de juiste content strategie en het inrichten van al je pagina’s. Als SEO tekstschrijver ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste updates in zoekmachines. Ik kan vooraf een uitgebreid zoekwoorden onderzoek doen om vervolgens alle webteksten SEO technisch te schrijven volgens de laatste trends.

Als SEO tekstschrijver zorg ik ervoor dat alle teksten volledig geoptimaliseerd worden aangeleverd. Alle SEO teksten worden geleverd inclusief suggesties voor interne links, afbeeldingtitels en meta-descriptie per pagina. Naast het schrijven van SEO-teksten help ik je ook graag bij het herschrijven en het SEO-technisch optimaliseren van bestaande teksten. Heb jij een webshop en ben je op zoek naar een content marketeer voor het schrijven van productomschrijvingen? Laat mij je helpen met het schrijven van unieke productomschrijvingen, deze kunnen cruciaal zijn voor de vindbaarheid van je webshop.

SEO teksten abonnement

Het maandelijks of wekelijks plaatsen van nieuwe teksten is een andere factor die de vindbaarheid van je site bepaald. Bij veel bedrijven ontbreekt het aan tijd en inspiratie om wekelijks of maandelijks nieuwe teksten te schrijven. Daarom kan ik als SEO tekstschrijver een abonnement aanbieden waarbij wekelijks nieuwe content op je website wordt gepubliceerd. Wil je hier meer over weten? Voor prijzen verwijs ik je naar tarieven of neem contact met me op via het contactformulier.

Overige diensten

Behalve met het schrijven van SEO teksten, kan ik ook een helpende hand zijn in aanvullende SEO diensten. Denk hierbij aan het verbeteren van de user experience, het inzetten van social media, het toepassen van Adwords-campagnes en linkbuilding.  Wil je een content marketing strategie opvolgen met een SEO campagne? Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie.